Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis

📖 Nu te bestellen: 'Nine & Mella - Overal feest'

Gratis verzending vanaf 50,-

🛍 Let op: aangepaste openingstijden van onze winkel

Welkom op ons gastenboek!

Deel jouw meest bijzondere ervaringen met Colourful Goodies. We zijn op zoek naar prachtige verhalen en meningen over onze poppen. Laat ons weten wat jouw indrukwekkendste momenten zijn geweest en hoe onze poppen daar een rol in hebben gespeeld. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Bedankt dat je jouw kleurrijke ervaringen met Colourful Goodies wilt delen!
Bas Smit in de winkel van Colourful Goodies samen met Ellen

Wat Ellen neerzet met Colourful Goodies heeft zo onwaarschijnlijk veel impact. Het zelfvertrouwen & support dat ze geeft met haar poppen aan kinderen die een beperking of aandoening hebben is onvoorstelbaar. Ellen doet dat met zo’n aanstekelijke energie vol passie & toewijding.

𝗕𝗮𝘀 𝗦𝗺𝗶𝘁
Rossanna Kluivert samen met ellen en haar man Patrick Kluivert

Ik ben heel trots op Ellen want zij heeft in Nederland een pad geëffend naar inclusiviteit voor kinderen, met name als het gaat om speelgoed en boeken. Dankzij haar inzet kunnen nu alle kinderen zichzelf herkennen in de poppen, boeken en ander speelgoed waarmee zij spelen. Dit heeft een essentiële impact op hun zelfbeeld, en ze zet zich met een ware levensmissie in voor dit doel. Ik ben buitengewoon trots op Ellen en het team achter Colourful Goodies.

𝗥𝗼𝘀𝘀𝗮𝗻𝗮 𝗞𝗹𝘂𝗶𝘃𝗲𝗿𝘁
Edsilia Rombley lachend samen met Ellen

Het is leerzaam omdat het ook weerspiegeld hoe de maatschappij nu is! Dat lees je terug. Kinderen met een handicap, mannen die een dochter opvoeden, kinderen met verschillende kleuren en nationalitetiten dus het is voor iedereen ...! Niemand is vreemd in dit boek en iedereen kan passen en omgaan! En de avonturen die ze meemaken zijn verbinden!

Edsilia Rombley
Nyassa Alberta samen met Ellen lachend

Ellen heeft een hart van goud. Vanaf het moment dat ik een filmpje van haar zag verschijnen op mijn Instagram, wist ik dat ze bijzonder was. Toen ze me vroeg om voor haar te zingen op de 7e verjaardag van Colourful Goodies, hoefde ik daar niet over na te denken. Ze zorgt voor herkenning en dat mensen zich gezien voelen. Dit alles d.m.v. haar Colourful Goodies, en dat willen we eigenlijk allemaal.

Nyassa Alberta

Beoordeel Colourful Goodies en deel je mooiste ervaringen!

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Je bent €50 verwijderd van gratis verzending
Er zijn geen producten meer te koop