Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis

📖 Nu te bestellen: 'Nine & Mella - Overal feest'

Gratis verzending vanaf 50,-

🛍 Let op: aangepaste openingstijden van onze winkel

Meet the first lady Of Black & Unique Dolls

De oprichter

Mijn naam is Ellen Brudet. Ik ben moeder van 2 zonen en Oma van een kleinzoon. Samenwonend met mijn partner Marlon.

Ik ben geboren uit een gemengde huwelijk. Mijn vader is geboren in Suriname en mijn moeder is geboren in Nederland. Ik ben een heel trotse 'Moksi baby' of zoals ik het noem 'een dubbelbloed' (in Nederland noemen ze gemengde baby's 'halfbloed' maar dat slaat voor mij nergens op!)
Gezegend met twee culturen

 Vroeger, toen ik nog een kind was, was het voor mijn moeder een echte 'mission impossible' om een ​​gekleurde pop te kopen om mee te spelen. Misschien waren ze er wel maar mijn moeder kon helaas niets vinden in die tijd dat ik nog klein was,

Toen mijn moeder  dan eindelijk de donkere pop vond, was ik niet meer geïnteresseerd. Waarom? Ik denk dat ik gewend was geraakt aan het spelen met witte poppen. Dit maakte mijn moeder heel verdrietig, het enige wat ze ooit voor me wilde was een pop waarmee ik mij kon identificeren. Haar exacte woorden waren: 'elk kind moet zich kunnen herkennen in het speelgoed '  En die woorden van haar hebben me gebracht waar ik nu ben!

In 2011 ging ik de markt op in Amsterdam Noord (Buikslotermeerplein) met al mijn gekleurde producten. Het was een mooie tijd maar ook heel zwaar. 4 dagen per week in de storm, regen , kou, hitte. Ik wilde zo graag een eigen winkel en na lang geknokt te hebben kwam daar dan eindelijk 
Op 14 februari 2016 de Colourful Goodies winkel. 

 Het was en is nog steeds de eerste Black Doll Giftshop van Europa en ik ben er natuurlijk meer dan trots op! Laatst zei mijn oudste zoon tegen mij: 'mama....Colourful Goodies zal je nalatenschap zijn'. En ik geloof dat dit waar is........ ik heb geschiedenis geschreven met mijn winkel. De toekomst ziet er nog mooier uit want we doen er alles voor om de producten te normaliseren in de maatschappij.
. Kom gerust eens langs in mijn kleine winkel met grote idealen om zelf het WOW effect te komen ervaren :-)

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing Je bent €50 verwijderd van gratis verzending
Er zijn geen producten meer te koop